Veel werk aan sponsortafel

Het maken van de sponsortafel was best een intensief project. De tafel staat op het achterschip, boven op het aggregaat met daaromheen een extra geluidwerende kast. De fundatie van de tafel is enkele keren in de lak gezet. Onder de tafelpoten zijn in hoogte verstelbare roestvrijstalen pootjes gezet.

Op het tafelblad staan de logo’s van de bedrijven en instellingen die de restauratie van de Noordzee mogelijk hebben gemaakt. Om te beginnen is er een opzet gemaakt hoe de namen van de sponsoren zouden worden gerangschikt. Het tafelblad is enkele keren geschuurd en van vijf laklagen voorzien. De logo’s werden op de tafel aangebracht middels een zogeheten spuitsticker. Best een secuur en complex karweitje. Alle logo’s zijn in één kleur gespoten. Alleen het logo van de Noordzee is tweekleurig afgebeeld.

Na aan de onderzijde geluidsisolatie te hebben aangebracht, is de schitterend afgewerkte sponsortafel bovenop het op het achterdek opgestelde aggregaat geïnstalleerd. Het eindresultaat is zo mooi geworden dat nog niemand het lef heeft gehad om een kop koffie op het prachtige tafelblad te zetten.

Pin It on Pinterest