Met uw financiële steun kunnen wij De Noordzee weer in de vaart brengen...

Sponsorpagina


De Noordzee is weer onder stoom! De eerste proefvaarten zijn succesvol verlopen. We gaan de laatste fase van de restauratie in om deze medio 2020 af te kunnen ronden.

Samen kunnen we deze klus klaren, helpt u mee?

Hoe kunt u helpen?
– doneer eenmalig op NL18 RABO 0159 88 1048 t.n.v. Stichting Stoomsleepboot Noordzee;
– Word lid van de Vrienden van de Stoomsleepboot Noordzee voor € 25,– per jaar. Middels een nieuwsbrief wordt u via de mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. (aanmeldingsformulier)

Wilt u ons op een andere manier helpen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat gebeurt er met uw donatie?
Het weer in de vaart brengen en daarna houden van de Stoomsleepboot Noordzee vraagt veel inzet en energie van de vrijwilligers en is financieel gezien een kostbare zaak. De inzet is er op gericht om medio 2020 de restauratie af te ronden. Een aantal technische aanpassingen, zoals een generator set en hulpmiddelen voor de navigatie dienen vervangen te worden. De fondsen ondersteunen de restauratie voor een gedeelte. Voor de exploitatie van de boot is een andere wijze van financiering noodzakelijk. We proberen dit op te zetten door vrienden van de Stoomsleepboot Noordzee te werven.

Wist u dat een donatie voor u veel belastingvoordeel oplevert?
De overheid ondersteunt stichtingen welke ons erfgoed bewaren. De Stichting Stoomsleepboot Noordzee heeft de ANBI-status.Uw donatie komt daarom in aanmerking voor extra fiscaal belastingvoordeel, waarbij u 125% van uw donatie mag aftrekken. Voor bedrijven is dit zelfs 150%. Dit is een zeer aantrekkelijke manier om te doneren. Zie hiervoor: www.belastingdienst.nl en zoek op ANBI.

© Copyright stoomsleepbootnoordzee - webdevelopment Frenda Websolutions