Met uw financiële steun kunnen wij De Noordzee weer in de vaart brengen...

Sponsorpagina


De Noordzee kan binnenkort weer onder stoom. Met uw hulp gaan wij een nieuwe stoomketel plaatsen en kunt u medio 2018 weer met ons meevaren.

Samen kunnen we deze klus klaren, helpt u mee?

Hoe kunt u helpen?
– doneer eenmalig op NL18 RABO 0159 88 1048 t.n.v. Stichting Stoomsleepboot Noordzee;
– Word lid van de Vrienden van de Stoomsleepboot Noordzee voor € 25,– per jaar. Middels een nieuwsbrief wordt u via de mail op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. (aanmeldingsformulier)

Wilt u ons op een andere manier helpen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat gebeurt er met uw donatie?
Het weer in de vaart brengen en daarna houden van de Stoomsleepboot Noordzee vraagt veel inzet en energie van de vrijwilligers en is financieel gezien een kostbare zaak. De inzet is er nu op gericht om de defecte stoomketel te vervangen door een ander exemplaar. Daarnaast is er reparatie werk te verrichten aan de zgn. achterpiek, de zoet water voorraad voor de stoomketel in het achter schip. Als deze werkzaamheden zijn gedaan worden alle benodigde keuringen en certificeringen in orde gebracht om weer met passagiers te kunnen varen.

Wist u dat een donatie voor u veel belastingvoordeel oplevert?
De overheid ondersteunt stichtingen welke ons erfgoed bewaren. De Stichting Stoomsleepboot Noordzee heeft de ANBI-status.Uw donatie komt daarom in aanmerking voor extra fiscaal belastingvoordeel, waarbij u 125% van uw donatie mag aftrekken. Voor bedrijven is dit zelfs 150%. Dit is een zeer aantrekkelijke manier om te doneren. Zie hiervoor: www.belastingdienst.nl en zoek op ANBI.

© Copyright stoomsleepbootnoordzee - webdevelopment Frenda Websolutions