Website voltooid.

12

De website van De Noordzee is voltooid, althans de basis is klaar. Het is natuurlijk geweldig dat schepen als deze door internet weer onder de aandacht worden gebracht. Met foto’s en video’s willen we u deelgenoot maken van de charme en pracht van dit unieke schip. Mocht u op- of aanmerkingen hebben of heeft u wellicht informatie over Stoomsleepboot Noordzee dat relevant is voor deze website, neem dan alstublieft contact met ons op. Samen met u kunnen we een mooi document maken van dit geweldige schip.

12 reacties


 • Prachtig schip en mooie site.
  Als de gelegenheid zich aandient dan willen wij best wel eens een stukje meevaren.
  Veel succes toegewenst.

  Lucien Kroon

  13/12/2011
 • Onze complimenten aan iedereen die in het verleden gezorgd hebben dat dit schip is behouden van de snijbrander, en aan alle vrijwilligers die er nu weer voor zorgen dat dit schip als Varend Monument in de vaart zal blijven.

  13/12/2011
 • Heel mooie, informatieve en interactieve maar ook gezellige en daarom bij de boot passende website geworden. Maar…dat is ‘onze’ Frank en jou, Monika, dan ook wel toevertrouwd!

  13/12/2011
  • frank

   Bedankt voor het compliment, daar doen we het voor en voor het schip natuurlijk….

   13/12/2011
 • Schitterende website precies in de goede sfeer. Mooie foto’s ook. Ik hoop dat het jullie een hoop nieuwe ‘Vrienden van’ oplevert.

  14/12/2011
 • Bärbel Kisielowski

  Die Noordzee ist ein wirklich schönes Schiff.Ich kann nur jedem Menschen empfehlen es sich mal anzusehen.Die Mannschaft ist sehr nett und hilfsbereit. Immer wenn ich in Holland bin besuche ich die Noordzee.Bitte macht weiter so

  14/12/2011
 • Nino Koorstra

  Als nieuwste lid van de vrijwilligers/bemanning wil ik de maker van de website feliciteren met de onlinegang van de site. Het is een groot goed dat een schip als dit kan worden behouden en onderhouden . Ook als vrijwilliger/machinist van het stoommachine museum hoop ik dat de geplande samenwerking in de komende tijd gestalte gaat krijgen. Er is in ieder geval werk genoeg.

  14/12/2011
 • Edith van Driel

  Afgelopen zomer mochten we mee om de Noordzee van Harlingen naar Medemblik te varen.
  Er stond een lekker windje, ik geloof windkracht 5 of 6, maar geen probleem! Het was een hele mooie overtocht. De boot heeft zich van zijn/ haar bestevkant laten zien. Volgende keer hopen we weer mee te mogen

  19/12/2011
 • Wessel Bruijn

  Gefeliciteerd SS Noordzee met het samenkomen van deze moderne en oude techniek d.m.v. deze website! Hopelijk brengt deze site veel bekendheid, nieuwe vrijwilligers en sponsoren. Want het is erg belangrijk dat dit varend erfgoed in stand gehouden kan worden. Prachtige site! Veel succes en een goede stoom komend seizoen!

  12/01/2012
 • Het sil heve , zeggen wij in friesland,gefeliciteerd
  met jullie nieuwe en prachtige webside. op deze manier brengen wij de stoomboten onder het publiek ook als we niet onder stoom liggen.
  Deze beleving wordt in de toekomst alsmaar belangrijker. Veel succes.
  stichting stoomboot maarten

  23/02/2012
 • Hilleen Bleeker-Jongert

  Er zitten wat ongewenste berichten op de site zoals hierboven, ook krijg ik waarschuwingen van programma’s die zich willen openen zodra ik de Noordzeesite open.
  Of een hele russische pagina opent zich….. kunnen we hier wat aan doen? En de Facebookknop doet het niet, kan bericht niet plaatsen op prikbord.Wel super dat er een doneerknop op de site zit!!

  12/04/2012
 • Martin Mol

  Allen, leuk om weer iets te zien en te lezen van de Noordzee. meerdere keren mee geweest met kees en natuurlijk alle andere vrijwilligers. Met de nieuwe ketel komt het ook wel goed. Veel plezier met de site en geluk met het schip. Martin Mol, Slpbt “Albert”

  03/01/2013

laat een reactie achter


Naam*

E-mail(wordt niet gepubliceerd)*

Website

Jouw reactie*

Stuur reactie

© Copyright stoomsleepbootnoordzee - webdevelopment Frenda Websolutions