EVENEMENTEN

Welkom aan boord

Sinterklaas en Sail Den Helder

Net als vorig jaar heeft de Noordzee in augustus 2022 deelgenomen aan het Stoomsloepenweekend bij het Stoommachinemuseum in Medemblik. Meer dan 300 enthousiaste passagiers hebben genoten van een prachtige vaartocht over het IJsselmeer. Ook komend jaar staat deelname aan dit Sloepenweekend op het programma.

Het eerstvolgende grote evenement waar de Noordzee aan deelneemt is Sail Den Helder, van 29 juni tot en met 2 juli 2023. Noteer deze data vast in uw agenda en houd onze website in de gaten.

De laatste keer dat de Noordzee dit jaar in actie komt, is als Pakjesboot, voor de Sinterklaasintocht in Hoorn op 12 november a.s.  Intocht Hoorn – Zaterdag 12 november 2022 Hoorn.

Kijk live mee!
Tijdens de evenementen kun je live meekijken aan boord van Stoomsleepboot Noordzee. Er zijn twee vaste cameraposities aanwezig in de machinekamer en de stuurhut. Klik op de Youtube link om één van de livestreams te starten. In het geval er geen livestream is, worden eerdere opnames getoond.

Tickets

Tickets

Vaar met ons mee en reserveer via de knop ’tickets’ jouw plek aan boord van Stoomsleepboot Noordzee.

Lees meer

Praktische informatie

Vaar je met ons mee? We hebben alvast een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

Houd Stoomsleepboot Noordzee onder stoom!

Het onderhouden van dit prachtige erfgoed kost veel tijd en geld. Een team van vrijwilligers is dan ook geregeld aanwezig om noodzakelijk onderhoud aan het schip uit te voeren. Zonder goede materialen lukt dit echter niet en daar hebben we veel geld voor nodig.

Steun ons met een eenmalige donatie of word vriend... en we blijven in de vaart... Bedankt!

Pin It on Pinterest